• Comanda
    Client
  • AutoCurat flote auto
  • Expediere Ticket
  • Utilizare Ticket,  la orice spalatorie
  • Predare Ticket la spalatorie
Cu ticketele din reteaua AutoCurat Flote Auto
poti spala masina in orice oras important din Romania.
Oriunde ai nevoie gasesti cel putin doua spalatorii.
 
Gaseste o spalatorie in:

Avantaje

 

Reteaua nationala de spalatorii AutoCurat.ro este prima si cea mai mare retea de statii de spalare auto din Romania, cu peste 200 de spalatorii auto in toate orasele mari din Romania.

Va propunem un sistem simplu si eficient de plata al serviciilor, prin care sa aveti acces in reteaua nationala de statii de spalare Autocurat.ro. Platiti o singura factura lunar si veti avea toata flota auto curata. Spalati masinile unde vreti, cand vreti si de cate ori vreti, la orice statie din lantul de spalatorii Autocurat.ro de pe intreg cuprinsul tarii.

Cu ticketele noastre puteti spala masina in orice localitate importanta din tara, avand posibilitatea de a alege dintre cel putin doua spalatorii auto in fiecare localitate importanta.

Flota auto a companiei este imaginea firmei Dumneavoastra. Pastrati aceasta imagine curata!

Va scapam de corvoada hartiilor interne ce trebuie intocmite pentru decontarea spalarii autoturismelor.

Trimitem ticketele/voucerele in teritoriu, acolo unde ne cereti dumneavoastra, in plicuri securizate si cu confirmare de primire!

Avem grija sa acoperim cat mai bine intreg teritoriul tarii, chiar si in cele mai putin accesibile localitati.

Monitorizam eficient si permanent calitatea serviciilor prestate de reteaua noastra de statii de spalat auto .

Sunt patru servicii de baza executate de catre spalatoriile auto afiliate la reteaua nationala Autocurat.ro, la preturi fixe:

1. Spalare exterioara autoturisme / SUV-uri / cargo

2. Curatare interioara autoturisme /SUV-uri / cargo

3. Dezinfectie incinte marfa cargo

4. Detailing /cosmetica auto – curatare in profunzime a tapiteriei auto, mocheta, fete de usi si bord auto, doar direct de catre expertii nostrii care se deplaseaza la dumneavoastra cu dispozitive mobile.

Executam cu dotarile proprii:

Detailing / Cosmetica interior autoturisme folosind tehnologia avansata de curatare cu aburi.
Spalarea marilor flote la sediul clientilor pe timpul stationarii masinilor in afara orelor de program. Pentru acest tip de serviciu ne deplasam la dumneavoastra in maxim 3 zile de la o comanda ferma.

Pentru cei ce nu au intelegeri contractuale cu statii de spalare auto, scoatem TVA-ul la lumina si aducem economii de minim 8% in bugetul final de costuri.

Ex: o flota de 200 turisme x 2 spalari / luna x 12 luni x 11 lei / spalare = 52.800 lei cheltuieli deductibile si 12.672 TVA deductibil.
In conformitate cu actualul Cod Fiscal, fara contract si factura fiscala TVA-ul nu este deductibil si bonul de spalare este trecut integral pe cheltuieli, inclusiv TVA-ul inclus in valoarea bonului fiscal, de 24% !!!
Doar pe baza de contract de servicii si factura fiscala de spalat auto TVA-ul inclus in bonul fiscal este deductibil, astfel incat nu pierdeti diferenta intre cota deductibila de cheltuieli de 16% si cota deductibila de TVA de 24%.


Pentru cei ce au doar un contract cu o spalatorie auto, oferim posibilitatea de alege dintre mai multe spalatorii auto, indiferent de localitatea in care se afla temporar un vehicul.

 

Pentru cei ce au contract cu mai multe statii de spalare, oferim posibilitatea de a simplifica munca prin incheierea unui singur contract, si plata unei singure facturi. In plus, numarul de spalatorii auto din care sa o alegeti pe cea mai apropiata de sediul sau locuinta dumneavoastra este mult mai mare decat orice alta alternativa.