• Comanda
    Client
  • AutoCurat flote auto
  • Expediere Ticket
  • Utilizare Ticket,  la orice spalatorie
  • Predare Ticket la spalatorie
Cu ticketele din reteaua AutoCurat Flote Auto
poti spala masina in orice oras important din Romania.
Oriunde ai nevoie gasesti cel putin doua spalatorii.
 
Gaseste o spalatorie in:

Termeni si conditii de cumparare

Termeni si conditii generale pentru cumpararea si utilizarea ticketelor de prestari servicii de spalatorie auto de la Autocurat Flote Auto SRL

Articolul 1 – Scopul contractului

1.1. Acest contract are ca obiect definirea termenilor si conditiilor prin care AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL se angajeaza sa furnizeze CLIENTULUI servicii de spalare auto la oricare din spalatoriile arondate retelei AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL, pe baza unor tickete (vouchere) emise de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL si achizitionate de CLIENT. Toate spalatoriile de masini afisate pe site-ul http//:www.autocurat.ro fac parte din reteaua AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL si primesc ticketele emise si livrate catre CLIENT, reprezentand contravaloarea serviciilor de spalare auto precizate pe ticket.

1.2. Diferitele tipuri de servicii prestate pe baza ticketelor emise de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL, preturile lor cu TVA si serviciile la care are dreptul titularul acestora dupa prezentarea si predarea lor catre o statie de spalare arondata lantului de spalatorii auto AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL sunt descrise sumar pe ticket si detaliat pe internet pe site-ul http//:www.autocurat.ro. Preturile si serviciile pot fi modificate printr-o anexa la contractul de servicii dintre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL si CLIENT, daca va fi cazul sa se incheie un contract, in cazul in care Clientul opteaza pentru cumpararea regulata de tickete de spalat auto.
Termenii si conditiile din acest contract sunt aplicabili, cu exceptia cazului in care se prevede altfel, tuturor ticketelor emise de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL catre CLIENT.

Articolul 2 – Facturare – Livrare

2.1. Ticketele comandate de CLIENT vor fi facturate de indata, la valoarea acestora adaugandu-se costurile de livrare prin posta cu confirmare de primire pana la locatia nominalizata de client, uzual 8 lei/livrare pe teritoriul Romaniei. Doar in cazul ridicarii ticketelor de la sediul AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL nu se adauga costurile de livrare prin posta.

2.2 Comanda de tickete de catre CLIENT se face on-line de pe site-ul http//:www.autocurat.ro, printr-o comanda clasica ( prin posta, e-mail, fax, scrisoare), sau printr-un contract de servicii prin care se poate prevede transmiterea periodica si regulata (functioneaza ca si un abonament) a acestor tickete de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL la locatiile nominalizate de CLIENT.

2.3. AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL se angajeaza sa transmita toate ticketele comandate de CLIENT, prin curier sau prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire in orice localitate din ROMANIA, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea comenzii in cazul oraselor resedinta de judet si maxim 20 de zile in cazul altor localitati. AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL este singurul responsabil pentru ticketele trimise la client intre momentul fabricarii si momentul livrarii efective la adresa convenita cu clientul. In cazul pierderii, furtului sau distrugerii in timpul transportului, AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL va inlocui fara taxe si va retransmite imediat ticketele lipsa.

2.4. Ticketele livrate clientului nu pot fi nici returnate, nici schimbate, nici rambursate, sub nici un motiv. Valabilitatea lor este inscrisa pe corpul ticketului, minim 6 luni de la data livrarii. Dupa aceasta perioada ele isi pierd automat si definitiv valoarea.

2.5. Preturile sunt actualizate periodic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 15 zile din momentul confirmarii acestora.

Articolul 3 – Preturile ticketelor (voucherelor) si furnizarea de servicii de spalat auto de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL

3.1 Ticketele (voucherele) sunt vandute de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL catre CLIENT, la un pret fix de tarifare prevazut pe site-ul http//:www.autocurat.ro sau la preturile din contractele de servicii de spalare auto incheiate cu Clientul. Aceste preturi sunt in lei cu TVA inclus si nu cuprind cheltuielile de livrare. Eventualele diferente de pret care pot rezulta din schimbarea TVA de catre organsimele fiscale, intre momentul achizitionarii ticketelor si utilizarea lor efectiva vor fi suportate de AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL.

3.2 AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment pretul ticketelor, adica implicit a tarifelor de servicii sau a taxelor de livrare, cu afisarea acestor schimbari pe site-ul http//:www.autocurat.ro, sau in cazul in care s-a semnat un contract de servicii de spalare vehicule prin care se prevede o transmitere regulata ( abonament) a acestor tickete catre CLIENT. Daca ulterior unei comenzi se modifica pretul afisat oficial pe site-ul http//:www.autocurat.ro, doar in cazul in care CLIENTUL nu a facut plata comenzii pana la data modificarii pretului, CLIENTUL va fi instiintat printr-o notificare scrisa cu cel putin 15 zile inainte legat de schimbarea pretului de spalat auto.

Articolul 4 – Raspunderea AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL

4.1. CLIENTUL recunoaste in mod expres ca a fost informat ca serviciile de curatenie auto la care au acces prin ticketele AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL sunt efectuate, in nume propriu si pe cont propriu, de catre statiile de spalare care s-au alaturat independent retelei de spalatorii AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL.

4.2. CLIENTUL recunoaste in mod expres faptul ca, AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru nici un fel de dauna aparuta in timpul sau in legatura cu utilizarea unui ticket, in timpul spalarii unui vehicul in una dintre statii de spalat independente afiliate retelei AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL, fiind inteles faptul ca CLIENTUL nu se va indrepta impotriva AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL pentru recuperarea pagubelor respective. Orice reclamatie referitoare la calitatea serviciilor de curatenie oferite vor fi trimise direct la spalatorie auto independenta in cauza, cat si spre stiinta AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL. Numai ticketele autentice si in termen de valabilitate vor fi onorate de serviciile statiilor de spalare-independent afiliate retelei AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL.

CLIENTUL nu va solicita pe nici o cale despagubiri de la AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL pentru pagube cauzate de actiuni din afara limitelor de control si responsabilitatilor asumate prin acest contract.

Articolul 5 – Durata acordului
5.1. Contractul se incheie pentru o perioada nedeterminata fiind doar o conventie-cadru, fara obligatia de a cumpara.

Articolul 6 – Litigii

6.1. Toate disputele sau diferendele de orice fel, care ar putea surveni in legatura cu prezentul contract ┼či care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre partile contractante, vor fi supuse spre solutionare instantei de drept competente de la sediul reclamantului. Partile isi rezerva dreptul de a solicita emiterea Ordonantei de Plata conform prevederilor OUG 119/2007.Orice intarziere fata de termenele prevazute in contract, atat la CLIENT cat si la Furnizor si care nu se datoreaza unor cazuri de forta majora, sunt supuse penalizarilor de 0,1% pe zi de intirziere, aplicat la suma restanta.
6.2. Forta majora asa cum este ea definita de sistemul de drept roman,exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii.
6.3. Partea care invoca forta majora va notifica in scris aceasta situatie celeilalte parti in termen de 15 zile de la aparitia fortei majore.

Articolul 7 – Dispozitii finale

7.1. CLIENTUL accepta trimiterea facturilor prin e-mail (posta electronica). Confirmarea de primire se va efectua tot prin e-mail ( posta electronica ) si/sau fax . CLIENTUL declara si accepta ca factura emisa de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL si orice copii sau extrase pastrate de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL in format electronic pentru care s-a primit confirmare de primire sau de transmitere, inclusiv in format electronic, constituie dovada totala si imediata a primirii facturii/datoriei CLIENTULUI de la AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL.

7.2. CLIENTUL poate solicita suport pe e-mailul: office@autocurat.ro sau poate suna direct pe telefon, fie la telefoanele oficiale ale AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL, fie pe numarul de telefon mobil dedicat pentru suport: 0757.048.801.
7.3. Termeni si conditii generale pentru utilizarea vaucherelor/ticketelor de prestari servicii de spalatorie auto de la Autocurat Flote auto SRL sunt publicate pe site-ul http//:www.autocurat.ro
7.4. Prezentul document poate fi schimbat fara o notificare in prealabil.
7.5. Prin orice comanda sau solicitare de servicii de spalare / dezinfectie / igienizare auto, CLIENTUL este de acord cu cele mentionate mai sus. Orice fapt neprezentat in acest document este deschis interpretarii si schimbarii de catre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL fara vreo notificare in prealabil. Prin apasarea butonului COMANDA sau prin solictarea unui serviciu de spalare auto oferit de Autocurat Flote Auto SRL va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre noi.
7.6. Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care au anulat in trecut comenzile.
7.7. Acesti Termeni si Conditii reprezinta un contract cadru intre AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL si CLIENT.
7.8. Utilizatorul este de acord ca are autorizatie din partea Autocurat Flote Auto SRL numai de a vizita si poate sa copieze paginile acestui site strict pentru uzul sau personal. Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea Autocurat Flote Auto SRL si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright.
7.9. Prezentul exemplar este semnat pentru conformitate de catre domnul Lucian Gheorghiu, administrator al companiei AUTOCURAT FLOTE AUTO SRL.